Γιορτή για τους 3 Ιεράρχες και κοπή βασιλόπιτας στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 οι μαθητές  και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας τίμησαν τη Γιορτή   των Τριών Ιεραρχών  με εκκλησιασμό που πραγματοποιήθηκε στο Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου. Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Μελιτζανά  Αικατερίνη, θεολόγο του 2ου Γυμνασίου.  Η κ. Μελιτζανά  αναφέρθηκε στο παιδαγωγικό έργο των Τριών  Ιεραρχών, τόνισε τη σπουδαιότητα και διαχρονικότητα των έργων τους  και επικεντρώθηκε στη σημασία των γραμμάτων και της παιδείας στην υγιή  ανάπτυξη των παιδιών.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας για τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με ευχές για Υγεία και Πρόοδο, ενώ παράλληλα  μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς μαθητές.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στο πλευρό της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και εύχεται σε Γονείς και Μαθητές Υγεία και Ευτυχία!

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2024, σε ΕΚ. 2023-2024. Βάλτε σελιδοδείκτη στο σύνδεσμο.