Συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου στους Αγώνες Αυθόρμητου Λόγου

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με το Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Ημαθίας, κ. Παύλο Περπερίδη, οργάνωσαν τους Αγώνες Aυθορμήτου Λόγου μεταξύ των μαθητών/τριών  Γυμνασίων Ημαθίας.

Στους αγώνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας, έλαβαν μέρος μαθητές και μαθήτριες  από 7 Γυμνάσια της Ημαθίας. Ο Αυθόρμητος Λόγος αποτελεί ευκαιρία καλλιέργειας της δημιουργικής έκφρασης, ενδυνάμωσης της φαντασίας, τόνωσης της αυτοπεποίθησης.

 Το σχολείο μας εκπροσώπησαν επάξια 3 μαθήτριες: Ανδρεανίδου Ελένη και  Σεραφείμ Μαρία Ελένη που διαγωνίστηκαν και Παπαζήση Μαρία (χρονομέτρης).

Οι 2 μαθήτριες που συμμετείχαν προκρίθηκαν στους 12 που διαγωνίστηκαν για τις τρεις πρώτες θέσεις. Όλα τα παιδιά επέδειξαν ήθος, προθυμία  και προπάντων θάρρος, αφού ολοκλήρωσαν επιτυχώς την προφορική ανάπτυξη ενός θέματος μπροστά στους κριτές, εφόδια πολύ σημαντικά για την μετέπειτα πορεία της ζωής τους.

Συγχαίρουμε τις μαθήτριες μας και τις ευχόμαστε να χαίρονται με τον ίδιο πάντα τρόπο τη συμμετοχή τους σε Αγώνες, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρίες!    

Αυτή η καταχώρηση δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2024, σε ΕΚ. 2023-2024. Βάλτε σελιδοδείκτη στο σύνδεσμο.