Εκπαιδευτική επίσκεψη της Ραδιοφωνικής ομάδας στον Βόλο

Από 11/4/2019 έως 13/4/2019 πραγματοποιήθηκε τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στον Βόλο από τους μαθητές και τις μαθήτριες  της ραδιοφωνικής ομάδας του Σχολείου μας, στα πλαίσια του 6ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Στις 11/4 τα παιδιά επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στην ΕΡΤ του Βόλου, στο Μουσείο του Θεόφιλου στην Ανακασιά και στο Εντομολογικό Μουσείο. Το ίδιο βράδυ συμμετείχαν στη τελετή υποδοχής των  μαθητών στο φεστιβάλ.

Το πρωί της Παρασκευής 12/4 οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις του Φεστιβάλ. Το απόγευμα παραβρέθηκαν στην τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Καν? το ν? ακουστεί 2019».

Το πρωί του Σαββάτου 13/4 η ομάδα επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας. Ακολούθησε επίσκεψη στην Πορταριά και πεζοπορία στο μονοπάτι των Κενταύρων. Γεύμα στην Μακρυνίτσα και επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αγία Παρασκευή Τεμπών.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν  από την διοργάνωση και τα βιωματικά εργαστήρια του Φεστιβάλ,  τα Μουσεία που επισκέφθηκαν και από την διαδρομή που περπάτησαν στο μονοπάτι των Κενταύρων.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη

volosradio5                             volosradio6

volosradio4                 volosradio3

volosradio2                 volosradio1